HET
ALLER-
LEKKERSTE
GEHEIM
Voor dé professionele
smaakmaker
GRATIS SCHORT
bij aankoop van 2 verpakkingen

Het geheim van een slimme Smaakmaker

Wil jij jouw gasten alleen de allerlekkerste broodjes serveren? Dat treft, want uit onafhankelijk onderzoek* is gebleken dat Johma Professional de lekkerste salades maakt. Ga jij voor gemak, optimaal rendement en de lekkerste smaak? Dan ken jij het geheim van de slimme ondernemer en ben je wat ons betreft een échte smaakmaker.

Hoe werkt het?

Bestel 2 of meer verpakkingen Johma Professional 1kg salades via
dit formulier

Je eigen grossier levert de bestelde salades.

Wij sturen het schort of schorten naar je toe.

Het geheim van Johma Professional zit in onze jarenlange ervaring. Wij zijn de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit onze keuken. Bij het maken van onze salades hebben we maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn! Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten voor onze salades. En elke dag weer zijn we er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken. Om de lekkerste te blijven nemen wij onze klanten erg serieus. Wij onderzoeken wensen en behoeften en vertalen die kennis door naar nieuwe én verrassende producten! Onze broodsalades zijn kant en klare salades en dus direct te gebruiken of verrijken met jouw eigen unieke ingrediënten. We helpen jou graag met tips om meer variatie & beleving aan te brengen in jouw aanbod van belegde broodjes met onze smeersalades. En wel zónder dat je dit veel extra tijd kost en jij snel broodjes kan maken.

Naast bijv. een heerlijke tonijnsalade voor een heerlijk broodje tonijnsalade, of een eiersalade voor het allerlekkerste broodje eiersalade hebben wij ook een vegan Kip Kerrie salade. Met deze salade tover je in een mum van tijd een heerlijk vegan broodje op tafel!

* volgens onafhankelijk onderzoek juni 2022

Bestel hier je gratis schort(en)
Vul je gegevens in en ontvang binnen enkele werkdagen jouw schort(en).
Per aanvrager kunnen maximaal 5 schorten worden aangevraagd.

Het allerlekkerste: 6 recepten voor een broodje tonijn salade

Wij hebben 6 recepten voor de allerlekkerste broodjes tonijn salade ontwikkeld die simpel en snel te bereiden zijn. Niet alleen zijn deze broodjes een verrassing voor jouw gast door smaak en presentatie maar ook zijn ze te bereiden met een paar simpele toevoegingen.
Download receptenboekje